9-design

LAAT JE VAN JE BESTE KANT ZIEN

icoon-klant

DE KLANT

Wie visite over de vloer krijgt, laat zich van zijn beste kant zien. Je trekt iets leuks aan, ruimt de boel op en haalt wat lekkers in huis. Eigenlijk gooi je privé een aantal marketingtools in de strijd om te laten zien wat je in huis hebt. Bij de verkoop van jouw producten zijn ongeveer dezelfde ingrediënten nodig om een positieve indruk achter te laten bij de consument. Een positieve indruk die leidt tot betere verkoop. Echter; visite komt voor jou, terwijl een consument zelf bepaalt wat, waar en wanneer hij koopt. Het gaat hierbij niet langer om wat je met jouw winkel aanbiedt maar waar deze consument behoefte aan heeft. Slim dus om niet het product maar de klant als uitgangspunt nemen. Een klant is namelijk niet meer afhankelijk van of iets bij jouw winkel te koop is maar via welke weg hij het kan bereiken.

icoon-verleiding

DE VERLEIDING

We willen recreëren, verleid worden en inspiratie op doen en dat allemaal op onze eigen manier. Maar hoe vertaalt zich dit naar de winkelvloer? Hoe zorg je ervoor dat de klant nu juist bij jouw winkel naar binnenloopt? Hoe houd je die klant langer binnen? Hoe verleid je hem tot aankoop? En komt deze klant later nog eens terug? 9-Design helpt voor deze vragen een oplossing te vinden. Samen gaan we de uitdaging aan om verleiding, sfeer, helderheid en commercie te verenigen. Zodat een bezoek aan jouw winkel een inspirerende reis wordt waar jouw klant graag voor terugkomt.

icoon-etaleren

ETALEREN EN VM

Een inspirerende reis door jouw winkel begint al op straat. Met een stijlvolle en aantrekkelijk etalage die mode uitstraalt, die klanten op nieuwe ideeën brengt en hem soms met duidelijke taal en soms met een knipoog verleidt om binnen te komen. Eenmaal binnen zorgt een heldere en uitdagende visual merchandise ervoor de klant te laten proeven en ervaren wat voor moois je allemaal in jouw winkel hebt. Dmv het creëren van rust op plekken waar het nodig is en tegelijkertijd sterke productpresentaties op hotspots in de winkel wordt de reis een echte belevenis.

icoon-werkwijze

WERKWIJZE

Kruip eens in de huid van een klant. Voel jij je welkom? Word je geïnspireerd? Word je hebberig? Waardoor word jij geprikkeld? Waar heb jij eigenlijk behoefte aan? Vragen die helpen om jouw winkel te ontwikkelen tot een sterk merk. 9-Design helpt mee ontwikkelen en ontzorgt bij:

  • Etalagestyling
  • Visual merchandise
  • Instore styling
  • Instore conceptontwikkeling
  • Productstyling
  • Beurspresentatie
  • Advies mbt etalagefiguren, decoratie en events
  • Workshops voor personeel mbt productstyling en VM

Samen komen we erachter waar de uitdagingen in jouw winkel liggen. 9-Design heeft een hands-on mentaliteit en stroopt de mouwen graag zelf op. Is er extra expertise nodig, dan heeft 9-Design een netwerk van professionals die ook hun mouwen nooit lang dragen.

Neem contact op met 9-Design